TRYB JASNY/CIEMNY

muszle z owocowo-orzechowym nadzieniem zapieczone w śliwkowym sosie

Jesienna kuchnia bogata w sezonowe produkty daje nieograniczone możliwości komponowania smaków. Każdy spacer i każda wizyta na targowym placu staje się źródłem inspiracj…

muszle z nadzieniem jarmużowo-dyniowym zapieczone w sosie z leśnych grzybów

Kwintesencja smaków polskiej jesieni na jednym talerzu: jarmuż, dynia, papryka, orzechy i pestki dyni złączone w jednym farszu wypełniają makaronowe muszle zapieczone w …

sałatka z gruszką marynowaną w czerwonym winie

 GRUSZKA  MARYNOWANA  W  CZERWONYM  WINIE  składniki : * 3 gruszki /twarde / * 250 ml czerwonego wina / wytrawnego lub półwytrawnego / * 1 łyżka miodu * kilka goździków *…

właściwości miodu ; DESTRUKCYJNE ZAŁAMANIE KOLONII i relacja z XIII Biesiady Pszczelarskiej w Niepołomicach

podobno Einstein powiedział :  "Jeśli wymrą pszczoły ,  4 lata później nie będzie ludzkości " obyśmy nie musieli przekonać się że miał rację ... Pszczoła miodna je…
SEZONOWA KUCHNIA

STYCZEŃ

LUTY

MARZEC

KWIECIEŃ

MAJ

CZERWIEC

LIPIEC

SIERPIEŃ

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

KOLORY W KUCHNI

WIELOBARWNIE

BIAŁY

CZERWONY

FIOLETOWY

POMARAŃCZOWY

ZIELONY

ŻÓŁTY

POLECANE ARTYKUŁY

POLECANE

instagram @zycie_od_kuchni

Copyright © ŻYCIE OD KUCHNI