TRYB JASNY/CIEMNY

GALANTYNA Z KURCZAKA

GALANTYNA Z KURCZAKA SKŁADNIKI : * 1 kurczak o wadze około 1,7 kg * 20 dkg wątróbki z kurczaka * 30 dkg mięsa wieprzowego lub wołowego / polecam wybór gatunku mięsa dająceg…

WARSZTATY SEROWARSKIE W "MAGDALENCE" - RELACJA

Myślę, że większość z was ma w pamięci niezwykły smak naturalnego, wiejskiego twarożku czy kefiru, który "kroić nożem można". Gdzieś, kiedyś każdy z nas miał o…

PROTEST OKUPACYJNY RODZICÓW NIEPEŁNOSPRAWNYCH DZIECI I JEGO SPOŁECZNY ODBIÓR

/fot. Sławomir Kamiński/Redakcja Gazeta / W Sejmie trwa protest rodziców niepełnosprawnych dzieci. To protest okupacyjny. Rodzice i ich dzieci koczują na sejmowych koryta…

FOUGASSE MISTRZA HAMELMANA

Dziś w  marcowej piekarni prowansalskie liście chlebowe - FOUGASSE. To niezwykle smaczne pieczywo, aromatyczne, urocze w swym kształcie . Ma chrupiącą skórkę i mięciutki …
SEZONOWA KUCHNIA

STYCZEŃ

LUTY

MARZEC

KWIECIEŃ

MAJ

CZERWIEC

LIPIEC

SIERPIEŃ

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

KOLORY W KUCHNI

WIELOBARWNIE

BIAŁY

CZERWONY

FIOLETOWY

POMARAŃCZOWY

ZIELONY

ŻÓŁTY

POLECANE ARTYKUŁY

POLECANE

instagram @zycie_od_kuchni

Copyright © ŻYCIE OD KUCHNI