TRYB JASNY/CIEMNY

warzywa pieczone - szybkie, proste i smaczne danie

Pieczone warzywa to danie najprostsze z możliwych.  Nie napracujecie się przy nim zbytnio, a może być zarówno daniem głównym jak i wspaniałym dopełnieniem waszego posiłku…

DYNIA - Warsztaty Sztuki Kulinarnej w Uczelni im. Dietla w Krakowie - fotorelacja

 DYNIA - KWIAT JESIENI  Pod takim hasłem odbyły się kolejne Warsztaty Sztuki Kulinarnej organizowane przez Małopolską Wyższą Szkołę im. Józefa Dietla w Krakowie . Mistrzami…

MAŁOPOLSKA TRASA SMAKOSZY - "SMAKI SĄDECCZYZNY"

Nasz świat stał się mniejszy, na wyciągnięcie ręki. Wyruszamy w dalekie, egzotyczne podróże. Często zapominamy przy tym o niezliczonej ilości pięknych miejsc, które są b…

XX Charsznickie Dni Kapusty i bicie Rekordu Guinnessa w gotowaniu największego bigosu na świecie

W Charsznicy, Kapuścianej Stolicy Polski 14.09.2014 roku podczas XX Charsznickich Dni Kapusty został pobity Rekord Guinnessa w gotowaniu największego bigosu na świecie !
SEZONOWA KUCHNIA

STYCZEŃ

LUTY

MARZEC

KWIECIEŃ

MAJ

CZERWIEC

LIPIEC

SIERPIEŃ

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

KOLORY W KUCHNI

WIELOBARWNIE

BIAŁY

CZERWONY

FIOLETOWY

POMARAŃCZOWY

ZIELONY

ŻÓŁTY

POLECANE ARTYKUŁY

POLECANE

instagram @zycie_od_kuchni

Copyright © ŻYCIE OD KUCHNI