SYLWESTROWE MENU
"Klikając" w nazwę dania przeniesiecie się do opisu jak je wykonać krok po kroku.
NA POCZĄTEK MAŁE CO NIECO POMIĘDZY JEDNYM TAŃCEM A DRUGIM - CZYLI PRZYSTAWKI TYPU FINGER FOOD :
a na nim rolada szpinakowa z łososiem i jajka faszerowane łososiowym kremem
KULKI SEROWE
Kremowe, aromatyczne wnętrze z ukrytą w środku soczystą niespodzianką obtoczone w kusząco barwnej orzechowej posypceROLKI Z PAPIERU RYŻOWEGO Z WARZYWAMI, ŁOSOSIEM I AWOKADO
KRAKERSY SEROWE
TARTINKI
PTYSIE Z ŁOSOSIOWYM KREMEM
Przepis na ptysiowe ciasto znajdziecie TU, a łososiowy krem przygotujecie łącząc : 300 g łososia wędzonego, 300 g sera Philadelphia, 2 łyżki posiekanego koperku, sól i pieprz do smaku
PIKANTNE ROGALE z krucho drożdżowego ciasta
GORĄCE DANIA DOBRZE NAM ZROBIĄ ZWŁASZCZA PO POKAZIE OGNI SZTUCZNYCH !
fantastyczne jako ciepłe danie podczas sylwestrowej imprezy
klasyka gatunku na każdej udanej imprezie do białego rana
Świetne propozycje :) Ostatnio robiłam roladę szpinakową z łososiem i zrobiła furrorę :))
OdpowiedzUsuńSuper, bardzo fajne propozycje :) Aż ślinka cieknie :)
OdpowiedzUsuńtak, poproszę w całości takie menu:)
OdpowiedzUsuń