Z cyklu "BYŁEM...PIŁEM..." ROZWAŻANIA GDY PEŁNO W SZKLE: - Kiedyś życie było prostsze - W sensie, że ... ??? - Jak miałeś ochotę się naje... no jak się NAPIĆ chc…
SUSHI DLA KAŻDEGO - PORADNIK DLA POCZĄTKUJACYCH Japońska kuchnia słynie z sushi. To danie zachwyca bogactwem smaku, wyglądem i różnorodnością faktur. Dla Japończyków
jedze…
Biznesowa platforma gastronomiczna MADE RESTAURANT już 18 czerwca po raz drugi zawita do Krakowa. Spotkanie odbędzie się pod hasłem „BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ”, po to…
DESER Z CHIA I MALINAMI Nasiona chia połączone z jakimkolwiek płynem nawet kilkakrotnie zwiększają swoją objętość tworząc pyszny pudding. Wykorzystujemy tę ich właściwość…
Drobne przyjemności czynią życie lepszym :) Tak niewiele potrzeba by ożywić codzienność i sprawić by troski stały się na chwilę mniej istotne. Czasem wystarczy smoothie…
Maj w tym roku rozpieszcza nas wspaniałą pogodą. Wiosna przemknęła niepostrzeżenie zmieniając się w gorące lato. Korzystamy wiec z tego spędzając dużo czasu w ogrodzie. …
Maj
to czas pokrzywy! Serio,
TO SIĘ JE! :) I
to nawet całkiem nieźle smakuje. Tak,
wiem, to chwast. A nie dość, że chwast pospolity, to jeszcze wredny, bo parzy.
Ale nie mu…
TEGOROCZNY SEZON GRILLOWY UWAŻAMY OFICJALNIE ZA OTWARTY! Za nami długi majowy weekend. Spędzaliśmy go jak zawsze z
przyjaciółmi na świeżym powietrzu, z dala od zgiełku w…
Majówka, czyli stan błogiego lenistwa na łonie rozbudzonej do życia przyrody połączony z niekończącym się biesiadowaniem i grillowaniem szczęśliwie dla naszej gospodarki…
Wszystkie materiały znajdujące się na blogu ŻYCIE OD KUCHNI są chronione prawem autorskim. Kopiowanie i wykorzystywanie bez zgody autorów jest zabronione i stanowi naruszenie art.17 oraz art.23 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.