PIECZENIE DOMOWEGO CHLEBA MUSIMY ZACZĄĆ OD PRZYGOTOWANIA
ZAKWASU NA CHLEB. Raz przygotowany zakwas będzie wam później służyć przez wiele miesięcy czy lat. Proces dojrzewa…
Muszę przyznać, że tofu do tej
pory rzadko gościło na naszym stole. Nie dlatego że nam nie smakowało. Wręcz
przeciwnie. Ilekroć mieliśmy okazję jeść dania z tofu na przy…
Dom chlebem pachnący. Tworzenie od podstaw czegoś zdrowego, pełnowartościowego i zarazem prostego w najlepszym tego słowa znaczeniu daje wielką radość. Wypiekanie chleba …
#zostajęwdomu
i odpalam grilla Jak
każdy szukamy teraz równowagi wewnętrznej i sposobu na oswojenie tej zupełnie
nowej dla nas i dla świata rzeczywistości. Pandemia ogran…
Wszystkie materiały znajdujące się na blogu ŻYCIE OD KUCHNI są chronione prawem autorskim. Kopiowanie i wykorzystywanie bez zgody autorów jest zabronione i stanowi naruszenie art.17 oraz art.23 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.