TRYB JASNY/CIEMNY

ZAKWAS NA CHLEB

PIECZENIE DOMOWEGO CHLEBA MUSIMY ZACZĄĆ OD PRZYGOTOWANIA ZAKWASU NA CHLEB. Raz przygotowany zakwas będzie wam później służyć przez wiele miesięcy czy lat. Proces dojrzewa…

TYLKO TOFU AMELIA WASILIEV RECENZJA KSIĄŻKI

Muszę przyznać, że tofu do tej pory rzadko gościło na naszym stole. Nie dlatego że nam nie smakowało. Wręcz przeciwnie. Ilekroć mieliśmy okazję jeść dania z tofu na przy…

CHLEB NA ZAKWASIE PIECZONY W GARNKU

Dom chlebem pachnący. Tworzenie od podstaw czegoś zdrowego, pełnowartościowego i zarazem prostego w najlepszym tego słowa znaczeniu daje wielką radość. Wypiekanie chleba …

ZOSTAJĘ W DOMU I ODPALAM GRILLA

#zostajęwdomu i odpalam grilla Jak każdy szukamy teraz równowagi wewnętrznej i sposobu na oswojenie tej zupełnie nowej dla nas i dla świata rzeczywistości. Pandemia ogran…
SEZONOWA KUCHNIA

STYCZEŃ

LUTY

MARZEC

KWIECIEŃ

MAJ

CZERWIEC

LIPIEC

SIERPIEŃ

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

KOLORY W KUCHNI

WIELOBARWNIE

BIAŁY

CZERWONY

FIOLETOWY

POMARAŃCZOWY

ZIELONY

ŻÓŁTY

POLECANE ARTYKUŁY

POLECANE

instagram @zycie_od_kuchni

Copyright © ŻYCIE OD KUCHNI